vrijdag 20 augustus 2010

African Mask Handbag

De vilten handtas met het Afrikaanse maskermotief heb ik gemaakt geïnspireerd door de mysterieuze Afrikaanse maskers die ik voor het eerst zag in het Afrikaanse museum in Brussel toen ik nog een kind was. Sindsdien heb ik een voorliefde voor maskers in het algemeen. Deze handtas bestaat voor 60% uit natuurlijke wol en 40 % zwart gekleurde wol van het steenschaap.


El bolso fieltrado con diseño de máscara africana fue inspirado por las máscaras misteriosas africanas que he visto por primera vez cuando visité el museo africano en Bruselas como niña. Desde entonces me encantan las máscaras en general. El bolso es hecho de 60 % de lana color natural y 40 % de lana teñida negra de oveja de montaña.

The African Mask felted Handbag I made was inspired by a visit I once made in my childhood in the African Museum in Brussels. I was fascinated by these masks then and I'm still fascinated by masks in general now. The handbag is made of 60 % natural and 40 % black wool from the stone sheep.

9 opmerkingen:

 1. Trudis, Want een wondermooi tas! Het motief is magisch en de kleuren zo prachtig! Zo creatief en origineel! Ik bewionder je werk en het is héél inspirerend. Groetjes en tot...Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Trudis, ik ben diep onder de indruk. Het is een heel mooi exemplaar. De tekst erbij is ook goed. En je inspiratiebron, Afrikaanse maskers, mooi hoor.
  grt, Helmi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha Trudis, wat een geweldige tas, echt een heel mooi ontwerp. Het verbaasd mij iedere keer dat we allemaal aan het vilten zijn maar dat er nog geen twee dingen hetzelfde zijn!!

  Je boekomslag vind ik ook super, ik heb nog een oude ringbandagenda met een afgeklove leren omslag, ik denk dat ik eens ga proberen daar ook wat moois voor te maken.

  Fijn weekend, groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wonderful! I love african masks too...
  Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Leuk om ook nu het afgewerkte resultaat te zien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thanks to everyone! Have a nice weekend to all of you!
  Love from Trudis

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie combinatie van kleuren en materiaal!
  Hele mooie tas!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails